fbpx

Dolgozz velem

Tudom, hogy ez egy beruházás, attól függetlenül, hogy egyszerűen személyes használatra, akár a vállalkozás elindítására teszed, azért fel kell készülni és néhány embernek ijesztő lehet.
Pontosan ezért vagyok ennyire elkötelezett feléd és meg akarom mutatni a támogatásom, mutatok néhány csodálatos ösztönzőt a számodra, így a beruházásod értékét megemelve vele! Mindenki szereti, ha valami extrát pluszban kap.

REGISZTRÁLJ, hogy velem dolgozhass!

** Kérlek, vedd figyelembe: ez azok számára van, akik még nem rendelkeznek egy létező dōTERRA aktív tagsággal. Ha egy meglévő dōTERRA Wellness tanácsadó vagy, kérlek görgess lejjebb és nézd meg a képzéseimet.

Loading

Készen állsz a pénzügyi szabadságra? Otthoni munkát keresel, közben szeretnél másoknak is segíteni, hogy pozitívan megváltozzon az életük és így egy fantasztikus jövedelmet keresni a a számodra és a családod számára?

Fantasztikus lenne, ha több időt tölthetnél a családoddal és elérnéd a szabadságot amire vágy és azt csinálhatnád ami igazán számít neked?

Fantasztikus lenne, ha ki tudnál lépni a munkahelyedről és csak csak annyi pénzt keresnél mint ott, nem többet, de egy otthonról végezhető munkát csinálhatnál?

Fantasztikus lenne, ha egy saját üzletet működtetnél, ahol minden nap azt teheted, hogy mások jobban érezzék magukat és lenyűgöző hatással lennél az életükre, így pozitív irányba jutnának?

Szoktad úgy érezni, hogy nem azt az életet éled, amit elképzeltél magadnak?

Talán … eleged van a mostani munkádból, nem úgy alakult a karriered ahogy akartad. Talán nem tudsz elég időt tölteni a családoddal. Lehet, hogy fizetésről fizetésre élsz, folyamatosan harcolsz a csekkekkel  és úgy érzed csapdába esetél. Talán kiegészítő jövedelemforrásokat keresel, hogy kiegészítsd a meglévő munkahelyi jövedelmed, vagy talán valaki más álmaiért élsz?

Megértelek, mert én is ezt tettem!

A mások befolyásolása, elsősorban a szülők, az ő reményeik és elvárásaik feléd, sokkal hangosabbak, mint a saját érzéseid és vágyaid.

Mire a középiskolába vagy a főiskolára kerültünk, úgy éreztük, elvesztünk. Rájöttünk, hogy nem is a választott iskolába akartunk menni. Amikor elkezdtünk dolgozni, visszatekintve a szüleink listáját láttuk és a végén olyan dolgokat választottunk, amit ők vártak tőlünk.

Rájöttem, hogy ezek a listák és elvárások nem tükrözik az én igazi vágyaimat.

Egy olyan életet éltem amit mások terveztek nekem és így egy hiány érzetem volt, egy sóvárgás valami több iránt, valami olyan ami én vagyok.

Azt akartam, olyan életet és olyan karriert amit szenvedéllyel és szeretettel tudok csinálni.

A probléma, az volt, hogy sokszor nem bíztam annyira magamban, mert egy olyan programot hoztam amit mások írtak.

Szóval egy nagyon nagy lépést kellett hátra tennem és mélyen magamba nézni. Féltem. Úgy volt, hogy már távol járok mindentől.

De ott mélyen megvolt bennem az erő és a bátorság.

A szenvedélyemmel és a vágyammal sikerült egy olyan karriert találnom amire vágytam. Éreztem, hogy megvan a jogom, hogy azt csináljam amit szeretek.

De oly sok embernek, ez sokkal nehezebb, mint azt képzelik. Oly sok embernek van egy hasonló élménye, mint nekem. Sokszor észre sem vesszük …

Jogunk van választani!

Megvan a képességed!

Látod az én előéletemet is és ismerek olyanokat akiknek szintén rosszak voltak a körülményei, sőt olyat is aki annyira stresszes volt, hogy az egészsége leromlott olyan szintre, ahol már nem tudott dolgozni és hatékonyan élni.

Van akinek a teste behúzta a kéziféket. Ez a töréspont, volt sok ember életében a legnagyobb áldás, mert elgondolkodik ilyenkor az ember egy kicsit lelassit és sok minden kiderül ilyenkor.

Akár rájönnek, hogy nem hoztak tudatos döntéseket arról, hogy úgy éljék az életet ahogy akarták, és az egészségükre összpontosítsanak.

Kezdjük a lényeggel, én is az első helyre tettem az egészségemet és a vitalitásomat, most otthonról dolgozhatok egy stabil cégnél ami a doTERRA amely esszenciális illóolajokkal foglalkozik, közben pedig folyamatosan fejlődik a személyiségem.

Ez a vállalkozásom, annyi órát dolgozok amennyit szeretnék dolgozni. Minden nap olyan emberekkel dolgozok, akik inspirálnak engem és szívesen kelek ki reggel az agyból. Nagyon hálás vagyok, hogy olyan emberekkel is dolgozhatok, akiknek én valami pozitív változást hoztam az életében.

Most azt akarom megmutatni, hogyan is kell ezt csinálni.

Én nem azt várom el, hogy kilépj a jelenlegi munkádból, hanem hogy elkötelezed magad arra hogy valami mást teszel az életeddel és úgy kezdesz el élni, amit igazán akarsz,

Ez minden, ami szükséges … neked kell akarni a változást!

Meg fogsz lepődni!

Ha elkötelezed magad a változásra, úgy fog tűnni, hogy az univerzum is szívességet tesz neked, ha igazán szívből és őszintén vágysz rá.

REGISZTRÁLJ, hogy velem dolgozhass

** Kérlek, vedd figyelembe: ez azok számára van, akik még nem rendelkeznek egy létező dōTERRA aktív tagsággal. Ha egy meglévő dōTERRA Wellness tanácsadó vagy, kérlek görgess lejjebb és nézd meg a képzéseimet.

Loading

Honnan tudod, hogy ez igazán neked való?

Azt akarod, hogy egy pozitív változás legyen az életedben ma!

Azt szeretnéd, hogy elérd ezt a változást, de szükséged van ebben partnerre, aki mentorál és aki inspirál. Úgy érzed, beragadtál a karrieredben, a kapcsolataidba vagy bármilyen helyzetbe melyek egyáltalán nem esnek egybe a vízióddal és az álmaiddal,

Készen állsz a bőségre az életed minden területén,

Készen állsz, hogy olyan változás jöjjön az életedbe ami tükrözi a szíved vágyait és az álmaidat,

Ki akarsz törni minden önkorlátozó hiedelemből,

Akarod, hogy olyan emberek vegyenek körül, akik szeretnék, hogy sikeres legyél ás ebben támogatnak is, ötleteket adnak és motiválnak, hogy te is elérheted a céljaidat.
Készen állsz, hogy feltárd és felfedezd a valódi vágyaid és céljaid,

Szeretnéd úgy élni az életed, hogy tele vagy vitalitással, élettel és szenvedéllyel a vágyaid iránt,

Szeretnéd úgy élni az életed, hogy SZERETED!

Azt kívánom neked, hogy élj egészségesen, szexin és gazdagon és azt is akarom, hogy kezdd el már most!

Én ismerem ezt az üzletet és láttam ahogyan nagyra nőt. Tudom, hogy rengeteg embernek segített elérni a biztonságot és egy kiegészítő jövedelmet teremteni, mint egy otthon végezhető üzlet. Azokkal az emberekkel akarok együtt dolgozni, akik szeretnék:

Legyen saját üzletük
Irányítani akarják a pénzügyeiket és a munkarendjüket
Építeni akarnak egy virágzó online üzletet, amit aztán lehet kezelni a világ bármely pontjáról
Akik egy fantasztikus jövedelmet szeretnének
Akik szeretnék minden nap azt csinálni amit szeretnek
Akik szeretnek segíteni és más emberek életében pozitív változást hozni
Akik képezhetőek és taníthatóak és szeretnék ezt megtanulni
Akik tevékenyek és tudnak koncentrálni
Akik tudnak keményen dolgozni és egy szilárd, fenntartható ismétlődő jövedelmet megteremteni ami álltal fizetnek nekik az elkövetkező években
Akik szeretnek részese lenni egy elkötelezett csoportnak akik hasonló gondolkodású vállalkozókból áll és akik azon dolgoznak hogy együtt sikeresek legyenek a jövőben 

Olyan emberek akikkel nem akarok dolgozni:

Nem érdekli az egészség és a wellness
Nem akar dolgozni magától
Nem akar elköteleződni vagy őszinte lenni saját magával
Nem hajlandó személyesen növekedni, fejlődni, nem akar tanulni a szakértőktől és a szükséges készségek fejlesztésére nem hajlandó, hogy egy virágzó online üzletet építsenek


Nézd meg Viktor képzéseit! >>