fbpx
+36 30 476 76 59 fajta.viktor@gmail.com

Csatlakozz ma a doTERRA családjához!

Tapasztalás, Csatlakozás, MegosztásCsatlakozz még ma a doTERRA családjába és legyél a közösségünk része!

Mire számíthatsz ha velünk tartasz: Folyamatos képzések, ahol tanulhatsz szakemberektől az esszenciális olajokról. Online előadások, doTERRA Classok és webinárok minden héten. Összetartó közösség, jó hangulat és életre szóló élmények. Online marketing eszközök, képzések, ajándékok és promóciók.


Kattints ide és kezdd el a regisztrációt!

Ha elakadtál a regisztráció során, keress meg és segítek!
Elérhetőségeim:

Telefonszám: +36 30 476 7659
skype online: fajta.viktor
E-mail: fajta.viktor@gmail.com

Minden dōTERRA tag élvezheti ennek a nagy stabil cégnek és a nagyszerű terméknek az előnyeit. Azok számára, akik most csatlakoztak vagy gondolkodnak abban, hogy csatlakozzanak, itt van egy lista ami bemutatja az előnyeit  és hasznát ami jár egy dōTERRA Független termék tanácsadónak.

google-certified

# 1 Online toborzó rendszer az alsó vonalunknak
Mi uraljuk a felső helyeket több keresőmotornál is. Ez azt jelenti, mindennapi kaptuk követőket, csatlakozókat és vásárlókat, ezt tudjuk használni és tudunk segíteni a közös csapatunk növekedésében. A csoport tagjai így közvetlenül hasznot húznak ebből.

support

# 2 dōTERRA csapattag kereső
Ha regisztrálsz a mi csapatunkba, akkor azok az emberek akik keresnek, hogy regisztráljanak a dōTERRA családjába a csapattag kereső térképoldalon téged is megtalálhatnak. Több mint 400 látogatónk van ezen az oldalon naponta!!! Képzeld el, hogy az egyre népszerűbb és gyakran látogatott oldalunkon járnak az érdeklődő emberek és ezek az emberek közvetlenül kapcsolatba lépnek veled, hogy regisztráljanak.

fulltime-staff

# 3 Teljes és szoros csapatmunka
Vannak olyan csapattagjaink akik mint egy teljes munkaidős kisegítő személyzet tevékenykednek, hogy meghallgassanak téged, válaszoljanak a kérdéseidre és aggodalmaidra és végigvezetnek nemcsak a kezdetekben, hanem az esszenciális illó olajok és további nagyszerű termékek megismerésében és abban, hogy hogyan kell használni és megosztani őket.

facebook-page

# 4 Közösségi média
A több száz embernek tetszik a Facebook oldalunk, ami egy nagy online közösség tagjainknak a számára, hogy kapcsolatba léphessenek egymással és reklámozzák saját eseményeiket.

blue-diamond-leadership

# 5 Blue Diamond vezetői képzés
Fajta Viktor és Lina egy egyedülálló rendszert alkalmaz a csapat növekedésére. DoTERRA csapatunk, a Life In Harmony, a legjobb online beléptető rendszer és az egyik leggyorsabban növekvő csapat Európában.

Eredmények: Fajta Viktor és Lina 2014. március óta Online Marketinggel foglalkozik nagy sikerekkel. Gyors és hatékony módszereket tanítanak. Gyakran vesznek részt speciális vezetői képzéseken.

Szolgálat: A felső vonalaink filozófiáját adjuk mindig vissza. Az ő egyházi elhívásuk,  a család fontossága, a dōTERRA üzlet, azt gondoljuk, hogy mások segítése kulcsfontosságú összetevője a boldogságnak és a sikernek. Nézz meg egy rövid videót az elmúlt néhány évünkről.

Álmok: Amikor elhatároztuk, hogy kitűzzük a Presidental Diamond szintet, abban a pillanatban megváltozott az életünk. Minden nap virtualizáltunk. Volt egy képünk rólunk, hogy hogyan szeretnénk élni, egy nagy ház, egy két autó, és a jövedelem amit meg akartunk keresni havonta. Ez a munka megéri! Meglehet csinálni! További információkért lépj velünk kapcsolatba.

Ez mind jár azok számára akik csatlakoznak a csapatunkhoz, a csatlakozást bármikor megteheted az alábbi gombra kattintva. Kérünk, bátran fordulj bizalommal a mi csapatunkhoz a fajtaviktoreslina@gmail.com email címen vagy a +36 30 476 76 59 (Viktor) vagy a +36 20 288 47 23 (Lina) telefonszámokon. Bízunk benne, hogy segítenek számodra is az egészség javítására a dōTERRA illóolajok és javítja az életminőségedet ez a csodálatos üzleti lehetőség.Csatlakozz ma doTERRA tagnak!

Miért legyek egy dōTERRA független ajánló tagja?
viktor-es-lina-doterra

Ha még nem ismered azt a számos előnyt, ami egy dōTERRA tagnak biztosítva van, nézd meg miért fizet, hogy egy regisztrált tag legyél.

  • A vásárolt termékeket megkapod nagykereskedelmi áron, amelyek 25% -kal alacsonyabbak a kiskereskedelmi áraknál.
  • Nyerj ingyenes termékeket a vásárlásaid után krediteken keresztül a havi Autoship jutalmazási programban.
  • Legyen saját személyre szabott doTERRA honlapja ami havidíjmentes és amelyre lehet érdeklődőket és vásárlókat küldeni akik után a kiskereskedelmi bónuszokat megkapod.
  • Szponzorálj új tanácsadókat és plusz nagylelkű bónuszokat kapsz az vásárlásaikból és az új tanácsadók által szponzorált értékesítésekből is.
  • Hogy hozzáférj a saját, személyre szabott havidíjmentes üzleti honlapodhoz. Ezenkívül rengeteg további speciális termék akciók és kedvezmények várnak!